Despre mine

M-am născut pe 24 august 1970 în Ploiești. Pasiunea pentru scris am moștenit-o de la tatăl meu, un om cu un deosebit talent în așezarea cu măiestrie a literelor în cuvânt.
Am îndrăgit literatura încă din copilărie și am participat la diferite activități literar-artistice, printre care Olimpiada de Literatură pe țară, la care am obținut locul întâi, în ultimul an de liceu.
Din 1995 locuiesc în Madrid, unde am absolvit Facultatea de Științe Economice și unde, actualmente îmi desfășor activitatea profesională.
În ce priveşte poezia, am publicat în câteva reviste de literatură și artă («Amprentele sufletului», «Vitrina cu poezii», «Zbor spre înălțimi», «Extemporal liric», «Bogdania», «LED Force Poetica» și «Sintagme Codrene») și în două antologii de poezie contemporană («Ninsorile din noi» și «Simfonia cuvintelor»). În anul 2021 am obținut premiul întâi la Festivalul Concurs de Creație Literară «Bogdania», ediția a X-a.
«Între lacrimă și zâmbet» este primul meu volum de versuri publicat la sfârşitul anului 2021, o carte prin care sufletul meu încearcă să ajungă la al dumneavoastră.